Negen maanden beurs

Dé beurs als het gaat over zwangerschap, geboorte en baby. Ook in 2018 zijn wij als beroepsvereniging voor Geboortefotografen weer vertegenwoordigd op de negen maanden beurs in de Rai in Amsterdam. 

Deze keer is onze stand maar liefst twee keer groter dan voorgaande jaren, zodat we nog meer aanstaande mama’s (en papa’s) kunnen ontvangen voor een gesprek en de prachtigste beelden kunnen laten zien in onze demo albums.  Je kunt ons vinden in hal 11; stand 11.105.

Mooie prijzen te winnen

Uiteraard geven we -net als vorig jaar- een aantal prachtige cadeaus weg wanneer je je naam en mailadres bij ons achter laat in de stand. We hebben weer een aantal mooie bedrijven bereid gevonden om deze mooie producten weg te geven.

Wat kan je verwachten?

Met ruim 25 leden, is er bijna elke dag een andere geboortefotografe in de stand te treffen. Op de donderdag en de vrijdag is de beurs dan ook geopend tot 22.00 uur.
Het totale aanbod tijdens de beurs is -zoals je van de negen maanden beurs gewend bent- wederom zeer divers en kenmerkt zich met verschillende innovaties. De geliefde beurstas, alwaar wij tegenover staan en de graag geziene modeshow, zullen zeker weer dienst doen als een welkome trekpleister.

Wanneer is de negen maanden beurs?

Al met al zeer de moeite waard om deze data snel in je agenda te noteren.
Woensdag 21 februari t/m zondag 25 februari 2018.

Houd de website van geboortefotografen.com en onze Facebook pagina nauwlettend in de gaten, want binnenkort verloten we 4 gratis toegangskaarten voor dit prachtige event.

Je bent van harte welkom straks in onze stand. Zoek jij ons daar op??