Bijna zover…

Nog maar iets meer dan een maand en dan is het alweer zover; de negen maanden beurs!
We kijken er ontzettend naar uit om jullie daar te ontmoeten.

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal te zien en doen is? We nemen je vast mee naar onze voorgaande jaren door je alvast wat foto’s te laten zien.

Op de woensdag 21 februari -de start van de negen maanden beurs- ontmoet je drie meiden van de ‘werkgroep beurzen’ meteen al in de stand. Zij zijn die dag al heel vroeg aanwezig om ervoor te zorgen dat de stand er helemaal tip top uit ziet.

In onze stand ontvangen we je graag met een ontspannen kopje Rituals thee, kun je onze prachtige Geboorte Albums inzien en wanneer je even rustig met ons in gesprek wil, is daar ook een mooie ruimte (in onze stand) voor vrij gemaakt.
Daarnaast maak je elke dag kans op prachtige prijzen.
Hierover binnenkort meer op onze Facebook pagina.

Wat is er nog meer te doen?

Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging. Eén ding is zeker: op de negen maanden beurs hoef jij je niet te vervelen.
Er is een Peuter Plein, een modeshow, geboortekaartjes straat, mama masterclass, een Babboe Bakfiets Parcour en nieuw dit jaar is de Negen Maanden Beurs Villa. Kijk voor meer info over wat er te doen is op www.negenmaandenbeurs.nl