Gerjanne Immeker

Ik ben Gerjanne Immeker, moeder van 2 zoons van 10 & 8 jaar. Ik heb een enorme passie voor geboortefotografie en het vertellen van een geboorteverhaal met pure, rauwe en liefdevolle foto’s. Ik ben gedreven, enthousiast, invoelend, sociaal en betrokken.

Ik breng graag tijd door met mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Ook ben ik vaak te vinden op ons heerlijke plekje op een camping in het bos, niet ver van huis, waar we het hele jaar door heen kunnen en waar ik helemaal tot rust kom, als ik niet op wacht sta voor een geboorte tenminste. 😉 Ik mag graag bezig zijn met webdesign, het veranderen van mijn interieur en het pimpen van onze caravan. Naar de sauna gaan of gezellig wat drinken met vriendinnen doe ik ook graag, maar eigenlijk veel te weinig. Ook kan ik rustig een hele avond op de bank hangen en tv kijken of spelletjes doen op mijn telefoon. Maar zodra die telefoon dan gaat vanwege een geboorte, sta ik gelijk vol van de adrenaline en kan ik niet wachten om op pad te mogen gaan. 😉 

Ik werk nauw samen met Natasja Jansen in het noorden van Nederland. Doordat wij ons dienstrooster afwisselen ben je altijd verzekerd van één van ons twee bij je bevalling. 

Wij vertellen het geboorteverhaal zoals het is, in al haar puurheid en rauwheid. Pure, liefdevolle beelden die je ontroeren en die je voor altijd verbinden met deze bijzondere periode!

Liefs,
Gerjanne

© 2013- 2020 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.