FAQ items aan het laden...

Geboortefotografen.com is dé professionele beroepsvereniging
van geboortefotografen in Nederland en België.

Hallo geboortefotograaf! Welkom op de site van de beroepsvereniging van geboortefotografen in Nederland en België. We zijn erg benieuwd wie jij bent en vertellen je graag wat we te bieden hebben en wat we voor jou kunnen betekenen!

Doelstelling

Onze doelstelling is om het beroep geboortefotograaf te professionaliseren in Nederland en België.

Wat bieden wij?

We bieden een professioneel platform om jou te helpen je verder te ontwikkelen als geboortefotograaf. Door de krachten te bundelen kunnen we veel meer bereiken. Elk jaar staan we met de beroepsvereniging op de negen maanden beurs, de beurs voor als je zwanger bent of net moeder bent geworden, waar we reclame maken voor al onze leden en waar jij als lid ook op de beurs zelf kunt deelnemen!

Daarnaast zijn we in heel Nederland en België te vinden op beurzen en evenementen en hebben we een actieve en drukbezochte Facebookpagina. Uiteraard hebben we ook een besloten facebookgroep waar we van elkaar leren en waar je je vragen kunt stellen. We organiseren workshops voor onze leden waar je (met korting) aan kunt deelnemen en we organiseren regelmatig bijeenkomsten voor onze leden, zodat je ook in real-life kennis met elkaar kunt maken.

Ook hebben wij een samenwerkingsverband met 24baby, in 2015 uitgeroepen tot website van het jaar, waar onze leden kunnen bloggen.

Samenwerkingscontracten met ziekenhuizen

Geboortefotografen.com is sinds 2014 bezig om samenwerkingscontracten af te sluiten met ziekenhuizen, om op de operatiekamer te mogen fotograferen. Dit werpt langzaam zijn vruchten af. Samen met een jurist is er een officiële overeenkomst die vanuit de beroepsvereniging wordt gebruikt, maar er is ook een individuele overeenkomst waar je toegang tot hebt, wanneer je aangesloten bent.

Voor wie?

Wanneer je als professionele geboortefotograaf werkzaam bent in Nederland of België en voldoet aan alle voorwaarden dan kun je je aanmelden. Je aanmelding zal dan beoordeeld worden en indien deze voldoet, kun je je aansluiten. Heb je hier interesse in, lees dan verder bij de aanmeldcriteria.