FAQ items aan het laden...

Laat de geboorte van je kindje vastleggen door een
professionele en bekwame geboortefotograaf.

Doelstelling

Geboortefotografen.com wil jou als ouder helpen, een keuze te maken bij het zoeken naar een geboortefotograaf. Bij onze vereniging zijn alleen geboortefotografen aangesloten die voldoen aan de hoogste eisen om de mooiste geboortereportages af te leveren en kwaliteit en privacy te waarborgen.

Wat is geboortefotografie?

Tijdens een geboortereportage wordt het verhaal verteld van de geboorte van jullie kindje. Dit is één van de meest emotionele momenten uit je leven, die je vaak in een roes beleeft. Een professionele geboortefotograaf legt het hele verhaal vast op een respectvolle en smaakvolle manier.

De beste geboortefotografen uit Nederland en België!

Geboortefotografen.com is een professionele beroepsvereniging van geboortefotografen uit Nederland en België. Om de kwaliteit te waarborgen, werken we met strenge toelatingseisen voor onze geboortefotografen, zodat jij als ouder kunt kiezen uit de beste geboortefotografen die jouw regio te bieden heeft. Vind hier een geboortefotograaf bij jou in de buurt!

Normen en waarden

De aangesloten geboortefotografen hebben allen een eigen werkwijze en stijl, maar hanteren de normen en waarden die wij als beroepsvereniging belangrijk vinden. Voorbeelden hiervan zijn: privacy, het geboorteproces niet verstoren, kennis van de geboorte en goede contacten met zorgverleners, zodat onze fotografen de mooiste foto’s kunnen maken en jullie als ouders je volledig op de geboorte kunnen focussen, zonder je druk te maken over de foto’s.