Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van DuPho Geboorte en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Alle ervaringen

Ik kwam Marlies tegen bij een thuisbevalling. Ze was onzichtbaar aanwezig en kon mooi aansluiten in het proces. Ze is professioneel en weet prachtig de sfeer en het gevoel van de situatie vast te leggen

Jeltje Hettinga - Verloskundige Praktijk Cyclus - Marlies Roemen Fotografie

Vera levert prachtige kwaliteit! Geboortefotografie was nieuw voor mij, maar wat is het goed bevallen!

J – mama van J - Sprankelend Fotografie

Heel bijzonder dat zij onze bevalling/keizersnede foto's heeft gemaakt tot echte kunstwerken.

Sharita & Daniel - Rayke Geboortefotografie

Er zit zoveel kwaliteit in onze vereniging. Het is een heel fijn gevoel, met name naar je klanten toe, dat de geboorte altijd vastgelegd kan worden door een betrouwbare en professionele collega.

Sandra van der Meulen - Sandrinos Geboortefotografie

Voor mij betekent DuPho Geboorte vooral een groep vrouwen met een luisterend oor, die er altijd voor je zijn. En waar je op terug kunt vallen als je je verhaal kwijt moet. Daarnaast motiveren we elkaar om iedere keer een stukje beter te worden in ons mooie vak.

Louise van den Broek - Moments in Life

Wij hebben al regelmatig met Sandra samengewerkt. En het is zo fijn om iemand aanwezig te hebben voor het maken van deze prachtige foto's, die eigenlijk ook niet aanwezig is. Wij zien Sandra als een zeer gewaardeerde collega en raden haar aan iedereen aan.

Britt Zomer, Verloskundige - Zuxx Geboortezorg

Heel bijzonder hoe jij jezelf onzichtbaar kan laten zijn tijdens de foto's die jij maakt, maar tegelijkertijd heel subtiel en op een fijne manier aanwezig bent.

Fons en Lisa over Cindy Willems - Birth Day Geboortefotografie

De geboortefoto's zijn een gift die ik allereerst mijn baby en mijzelf wilde geven. En daarnaast ook aan papa, en opa en oma. Het begin van vele mooie momenten. Om te laten zien, hoe bijzonder zij voor ons is en hoe erg we naar haar hebben uitgekeken.

Kim Koekkoek - Hello Baby Geboortefotografie

Mijn vriend die eerst riep “dat kan ik zelf ook” heeft geregeld een traantje gelaten bij de foto’s en de film. Die is nu zo ontzettend blij dat hij het toch maar niet zelf de foto's heeft gemaakt. We hebben dankzij Angela een ontzettend mooie tastbare herinnering en een geschenk voor onze dochter als zij later ouder is.

Deborah Boegheim, Mama van Rebel - Angela Slingerland Fotografie

Als je in je werk als geboortefotograaf gaat voor het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit, is het zeker aan te raden om jezelf bij ons aan te sluiten! Je bent van harte welkom!

Angela Slingerland - Angela Slingerland Fotografie

In contact komen met collega's in het zelfde vak is prettig. Het uitwisselen van ervaringen, zorgen, mooie momenten, emotionele momenten, vragen om tips of hulp het kan allemaal in deze fijne groep.

Diede Verschuuren - Pure Life Geboortefotografie

Tijdens de bevalling was Evelien onzichtbaar op de zwaaimomentjes bij binnenkomst en weggaan na. Ondanks deze onzichtbaarheid heeft ze prachtige beelden gemaakt van de geboorte van onze dochter. Ze is een hele prettige, rustige aanwezigheid met oog voor de emotionele momenten waarvan wij zo belangrijk vonden dat ze in beeld werden gebracht.

Laura en Dennis - Love and Little Fotografie

Ik vind het jammer dat ik zelf al gebaard heb, hoe bijzonder om van dit life-event zulke mooie foto's te hebben! Ik zou 't bijna nog een keer overdoen. Ik heb Sandra meegemaakt als geboortefotografe; als een vlieg op de muur, in de goede zin van 't woord heeft ze haar bijzondere werk gedaan.

Agnes, Verloskundige - Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend

Een vereniging die streeft naar professionalisering, en voor mijn gevoel een MUST voor iedere geboortefotograaf. Twijfel niet langer en sluit je aan zodat ook jij de voordelen mag ervaren.

Mirjam Cremer - Pure Life Geboortefotografie

Ik vind het fijn dat ik mijn ervaringen en vragen kan stellen in een kleine groep met gelijkgestemden die je ook telkens beter leert kennen. We steunen en leren van elkaar en belangrijk binnen dit vak: we kunnen op elkaar bouwen.

Settia Tin - Hello Baby Geboortefotografie

Gwendolyn heb ik ontmoet met een shoot tijdens een bevalling. Het fijne was dat je helemaal niet door had dat ze aanwezig was. De rust en de serene sfeer werd behouden waardoor de barende in haar bubbel beleef. En wat een prachtige foto's waren het, de emotie, het moment werd uitgedrukt! Daarnaast is Gwendolyn ook een vriendelijk, warme uitstraling en dat zie je terug in haar reportages!

Ingrid Verdonk - Nova Verloskundigen

Marlies is lief, in het moment en bijna onzichtbaar aanwezig. Ze weet de mooiste momenten, liefde en het intense geluk op beeld te vangen! Wat resulteert in voor ons onmisbaar geluk!

Loes & Johan - Marlies Roemen Fotografie

Ik heb zelf niet graag 'vreemde mensen' om mij heen en zeker bij zo'n belangrijke gebeurtenis. Louise zorgt er voor dat ook ik mij op mijn gemak voel en het mensen mens dat ze is, maakt haar aanwezigheid bijna vanzelfsprekend.

Klant van "Moments in Life" - Moments in Life

Toen mijn vrouw dit voorstelde dacht ik, nee niet nog iemand erbij. Na ons kennismakingsgesprek was een groot deel van de twijfel al weggenomen. Als vader met een grote mond maar klein hartje ben ik zo blij dat we dit gedaan hebben.

Daaf Veer, papa van Damian & Duux - Vi-Photography

Inmiddels heb ik me 2 jaar geleden aangesloten bij de beroepsvereniging en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Wij zijn een groep gespecialiseerde vakvrouwen die het belang inzien om het vak voortdurend naar een hoger level te brengen.

Evelien Koote - Love and Little Fotografie

Ze heeft de bijzonderste momenten uit ons leven weten te vangen in zulke mooie foto's vol liefde, tederheid en met oog voor detail.

A – mama van J&P - Sprankelend Fotografie

De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto's bekeek. Het besef dat het echt is, ik ben moeder geworden. Ik beleef het iedere keer opnieuw als ik de foto's bekijk en het verhaal lees. Wat een bijzondere ervaring.

Joyce & David - Sandrinos Geboortefotografie

Super lieve meiden die allemaal in hetzelfde schuitje zitten, waarmee lief en leed gedeeld kan worden. En een groep meiden die elkaar begrijpt als geen ander!

Silvie Leurs - By Silvie

Ondanks dat ze niet mee mocht naar het ziekenhuis (corona maatregelen) heeft ze met de foto’s die wij zelf nog in het ziekenhuis hadden gemaakt, een schitterende fotoreportage en film gemaakt.

M – papa van N - Sprankelend Fotografie

Toen Evelien bij ons binnen kwam voor een eerste kennismaking kwam er rust, ervaring en professionaliteit binnen. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij Evelien en er alle vertrouwen in dat zij dit unieke moment perfect vast zou leggen.

Cis & Manita Renders - Love and Little Fotografie

De vereniging is een onwijs fijne club geboortefotografen bij elkaar. Voor ouders en zorgverleners is het meteen duidelijk dat ze een ervaren en professioneel Geboortefotograaf voor zich hebben

Rayke Knippers - Rayke Geboortefotografie

Ik was terughoudend met mensen bij de bevalling, toe te laten. Echter tijdens het eerste gesprek voelde het zo fijn en ontspannen met Mirjam, dat de beslissing om toch voor de geboortefotograaf te kiezen, snel gemaakt was. Het is ruim vier maanden geleden dat Mirjam de geboorte van onze dochter heeft vastgelegd, en we kijken vaak vol trots naar de foto's

Klant van "Pure Life Geboortefotografie" - Pure Life Geboortefotografie

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliënten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeën, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriët van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

Een blijvende herinnering aan de roes die ze bevalling noemen. Zo kan je de schitterende foto's en onopvallende aanwezigheid van Silvie noemen.

Thomas, papa van Moos - By Silvie

De bevalling eindigde in een keizersnede, maar Gwendolyn mocht dankzij haar contract met het ziekenhuis mee op de OK, en heeft zo de geboorte vast kunnen leggen.

Marleen Langermans - Gwendolyn Pieters Fotografie

Tijdens mijn zwangerschap leek een fotograaf bij de bevalling toch wel een beetje 'gek' en vooral heel spannend. Maar we hebben geen moment spijt gehad. Wat is het ontzettend waardevol om een fotograaf erbij te hebben en in het specifiek Vera.

Bianca – mama van L - Sprankelend Fotografie

Ik ben op deze manier altijd voorzien van een goede en betrouwbare back-up en we leren heel erg veel van elkaar. Daarnaast is het fijn om samen op te trekken en zorg te dragen voor professionalisering van ons vak.

Gwendolyn Pieters - Gwendolyn Pieters Fotografie

Diede leek in het interieur op te gaan, wat een rust en kalmte straalde ze uit. Het was dat ik wist dat ze er was, anders zou ik totaal niks gemerkt hebben

Myrthe - Pure Life Geboortefotografie

Een prachtige herinnering voor ouders aan een bijzondere periode. Heel belangrijk is ook haar onzichtbaarheid op de verloskamer. Soms helpt de klik van de camera je te herinneren dat er een extra persoon aanwezig is..

Verloskundige -

© 2013- 2022 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.