Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van DuPho Geboorte en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van onze fotografen

Ik vind het fijn dat ik mijn ervaringen en vragen kan stellen in een kleine groep met gelijkgestemden die je ook telkens beter leert kennen. We steunen en leren van elkaar en belangrijk binnen dit vak: we kunnen op elkaar bouwen.

Settia Tin - Hello Baby Geboortefotografie

Ik ben op deze manier altijd voorzien van een goede en betrouwbare back-up en we leren heel erg veel van elkaar. Daarnaast is het fijn om samen op te trekken en zorg te dragen voor professionalisering van ons vak.

Gwendolyn Pieters - Gwendolyn Pieters Fotografie

Een vereniging die streeft naar professionalisering, en voor mijn gevoel een MUST voor iedere geboortefotograaf. Twijfel niet langer en sluit je aan zodat ook jij de voordelen mag ervaren.

Mirjam Cremer - Pure Life Geboortefotografie

Het is fijn om collega’s te hebben die geboortes net zo fantastisch vinden als ik zelf, dat je dit kan delen met elkaar! En daarnaast van elkaar leren en elkaar helpen is echt waardevol.

Moniek Aansorgh - Moniek Aansorgh Fotografie

In contact komen met collega's in het zelfde vak is prettig. Het uitwisselen van ervaringen, zorgen, mooie momenten, emotionele momenten, vragen om tips of hulp het kan allemaal in deze fijne groep.

Diede Verschuuren - Pure Life Geboortefotografie

Er zit zoveel kwaliteit in onze vereniging. Het is een heel fijn gevoel, met name naar je klanten toe, dat de geboorte altijd vastgelegd kan worden door een betrouwbare en professionele collega.

Sandra van der Meulen - Sandrinos Geboortefotografie

De vereniging is een onwijs fijne club geboortefotografen bij elkaar. Voor ouders en zorgverleners is het meteen duidelijk dat ze een ervaren en professioneel Geboortefotograaf voor zich hebben

Rayke Knippers - Rayke Geboortefotografie

Voor mij betekent DuPho Geboorte vooral een groep vrouwen met een luisterend oor, die er altijd voor je zijn. En waar je op terug kunt vallen als je je verhaal kwijt moet. Daarnaast motiveren we elkaar om iedere keer een stukje beter te worden in ons mooie vak.

Louise van den Broek - Moments in Life

Als je in je werk als geboortefotograaf gaat voor het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit, is het zeker aan te raden om jezelf bij ons aan te sluiten! Je bent van harte welkom!

Angela Slingerland - Angela Slingerland Fotografie

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.