Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van Geboortefotografen.com en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van zorgverleners

Gwendolyn heb ik ontmoet met een shoot tijdens een bevalling. Het fijne was dat je helemaal niet door had dat ze aanwezig was. De rust en de serene sfeer werd behouden waardoor de barende in haar bubbel beleef. En wat een prachtige foto's waren het, de emotie, het moment werd uitgedrukt! Daarnaast is Gwendolyn ook een vriendelijk, warme uitstraling en dat zie je terug in haar reportages!

Ingrid Verdonk - Nova Verloskundigen

Linda is op een rustige en discrete manier aanwezig en kan ondanks dat ze op de achtergrond is toch de mooie foto's maken. Je kan zien dat ze van haar passie haar vak heeft gemaakt door de manier hoe ze met de mensen omgaat en hoe ze de rust voor de mensen en het proces bewaakt. Ze is aanwezig, maar het maakt geen inbreuk op de manier waarop de kersverse ouders "het moment" beleven.

Daphne van Loen, Verloskundige - Verloskundigen Barneveld

Ik vind het jammer dat ik zelf al gebaard heb, hoe bijzonder om van dit life-event zulke mooie foto's te hebben! Ik zou 't bijna nog een keer overdoen. Ik heb Sandra meegemaakt als geboortefotografe; als een vlieg op de muur, in de goede zin van 't woord heeft ze haar bijzondere werk gedaan.

Agnes, Verloskundige - Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliënten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeën, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriët van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

Wij hebben al regelmatig met Sandra samengewerkt. En het is zo fijn om iemand aanwezig te hebben voor het maken van deze prachtige foto's, die eigenlijk ook niet aanwezig is. Wij zien Sandra als een zeer gewaardeerde collega en raden haar aan iedereen aan.

Britt Zomer, Verloskundige - Zuxx Geboortezorg

Een prachtige herinnering voor ouders aan een bijzondere periode. Heel belangrijk is ook haar onzichtbaarheid op de verloskamer. Soms helpt de klik van de camera je te herinneren dat er een extra persoon aanwezig is..

Verloskundige -

© 2013- 2021 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.