Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van Geboortefotografen.com en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van zorgverleners

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliƫnten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeƫn, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriƫt van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

Ik vind het jammer dat ik zelf al gebaard heb, hoe bijzonder om van dit life-event zulke mooie foto's te hebben! Ik zou 't bijna nog een keer overdoen. Ik heb Sandra meegemaakt als geboortefotografe; als een vlieg op de muur, in de goede zin van 't woord heeft ze haar bijzondere werk gedaan.

Agnes, Verloskundige - Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend

Een prachtige herinnering voor ouders aan een bijzondere periode. Heel belangrijk is ook haar onzichtbaarheid op de verloskamer. Soms helpt de klik van de camera je te herinneren dat er een extra persoon aanwezig is..

Verloskundige -

Linda is op een rustige en discrete manier aanwezig en kan ondanks dat ze op de achtergrond is toch de mooie foto's maken. Je kan zien dat ze van haar passie haar vak heeft gemaakt door de manier hoe ze met de mensen omgaat en hoe ze de rust voor de mensen en het proces bewaakt. Ze is aanwezig, maar het maakt geen inbreuk op de manier waarop de kersverse ouders "het moment" beleven.

Daphne van Loen, Verloskundige - Verloskundigen Barneveld

Wij hebben al regelmatig met Sandra samengewerkt. En het is zo fijn om iemand aanwezig te hebben voor het maken van deze prachtige foto's, die eigenlijk ook niet aanwezig is. Wij zien Sandra als een zeer gewaardeerde collega en raden haar aan iedereen aan.

Britt Zomer, Verloskundige - Zuxx Geboortezorg

Ā© 2013- 2020 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.