Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van DuPho Geboorte en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van zorgverleners

Ik kwam Marlies tegen bij een thuisbevalling. Ze was onzichtbaar aanwezig en kon mooi aansluiten in het proces. Ze is professioneel en weet prachtig de sfeer en het gevoel van de situatie vast te leggen

Jeltje Hettinga - Verloskundige Praktijk Cyclus - Marlies Roemen Fotografie

Een prachtige herinnering voor ouders aan een bijzondere periode. Heel belangrijk is ook haar onzichtbaarheid op de verloskamer. Soms helpt de klik van de camera je te herinneren dat er een extra persoon aanwezig is..

Verloskundige -

Gwendolyn heb ik ontmoet met een shoot tijdens een bevalling. Het fijne was dat je helemaal niet door had dat ze aanwezig was. De rust en de serene sfeer werd behouden waardoor de barende in haar bubbel beleef. En wat een prachtige foto's waren het, de emotie, het moment werd uitgedrukt! Daarnaast is Gwendolyn ook een vriendelijk, warme uitstraling en dat zie je terug in haar reportages!

Ingrid Verdonk - Nova Verloskundigen

Het was prettig om met jou samen te werken Moniek! Je bent op een aangename manier aanwezig tijdens de bevalling en slaagt erin om de sfeer alsnog intiem te houden, wat o zo belangrijk is voor het proces van bevallen! Met prachtige foto’s als resultaat, de emoties, het geluk, het is allemaal terug te zien. Een mooi aandenken voor het gezin!!

Sanne, verloskundige - Moniek Aansorgh Fotografie

Wij hebben al regelmatig met Sandra samengewerkt. En het is zo fijn om iemand aanwezig te hebben voor het maken van deze prachtige foto's, die eigenlijk ook niet aanwezig is. Wij zien Sandra als een zeer gewaardeerde collega en raden haar aan iedereen aan.

Britt Zomer, Verloskundige - Zuxx Geboortezorg

Ik vind het jammer dat ik zelf al gebaard heb, hoe bijzonder om van dit life-event zulke mooie foto's te hebben! Ik zou 't bijna nog een keer overdoen. Ik heb Sandra meegemaakt als geboortefotografe; als een vlieg op de muur, in de goede zin van 't woord heeft ze haar bijzondere werk gedaan.

Agnes, Verloskundige - Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliënten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeën, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriët van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.