/ Voor ouders / Blog / Bijzondere eerste ontmoetingen
 

Bijzondere eerste ontmoetingen

Zo, de bevalling zit erop. Eindelijk kun je na 9 lange maanden je kindje bekijken, bewonderen, besnuffelen, en knuffelen. Als alles goed gegaan is, ligt je kindje heerlijk warm bij jou op je borst, en kan het genieten beginnen.
Maar jullie zijn samen niet de enige die nieuwsgierig waren naar jullie kindje. Vaak staan de opa’s, oma’s en tantes al te trappelen om de kleine te kunnen bewonderen. En komen de grote broers en zussen al snel voorzichtig om een hoekje kijken.

Het is altijd een bijzonder moment wanneer het eerste bezoek komt. Het zijn je meest dierbaren, die het dichtste bij jou en je baby staan. Die mooie naam mag eindelijk worden uitgesproken. En er vloeien regelmatig wat traantjes.

Voor ons als geboortefotografen zijn dit hele mooie, bijzondere momenten om te fotograferen. Het is altijd spannend wat de eerste reacties zijn, maar het is altijd hartverwarmend.
Of de rol van grote broer nog een beetje wennen is, of gelijk al helemaal past. De foto’s zijn voor altijd.

Een geboortereportage is in alle gevallen een waardevolle reportage. Wanneer alles goed mag zijn met jou en je kindje, maar ook wanneer de omstandigheden minder goed zijn. Ook in dit laatste geval. Zijn deze ontmoetingen, en de foto’s hiervan, emotioneel, en van onschatbare waarde. Om voor altijd in je hart te bewaren.

Wanneer je kindje net geboren is, zijn er veel eerste keren. Maar de bijzondere eerste ontmoetingen, zijn wel heel speciaal, en zijn het waard om voor altijd vastgelegd te worden.

Wij van geboortefotografen.com, hebben onze mooiste beelden van bijzondere eerste ontmoetingen verzameld, en gebundeld in deze blog. Kijk je mee?

6 February 2020 Deel bericht
© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.