Voor Fotografen

Geboortefotografen.com is dé professionele beroepsvereniging van en voor geboortefotografen in Nederland.

Hallo geboortefotograaf!

Ben jij werkzaam als geboortefotograaf en vind jij het belangrijk om jezelf en het beroep geboortefotograaf te blijven professionaliseren? Wees welkom bij de vakgroep van en voor professionele geboortefotografen in Nederland: DuPho Geboorte.
Wij vertellen je graag wat wij doen, wat we van je verwachten en wat wij jou te bieden hebben.

Een vak apart

DuPho Geboorte heeft als doel het standaardiseren en professionaliseren van het beroep geboortefotograaf en het positioneren van de vakgroep binnen Nederland.
En dat is belangrijk in een vak als het onze, waarbij niet alleen kwaliteit van fotografie belangrijk is, maar ook de omgang met ouders en zorgverleners. Waarbij privacy en protocollen een belangrijke rol spelen. Want geboortefotografie is écht een bijzondere tak van fotografie.  

Wat bieden wij?

We bieden een professionele vakgroep om jou te helpen je verder te ontwikkelen als geboortefotograaf. Om elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren connecten wij in onze besloten Facebookgroep en via ontmoetingen – virtueel of in real life.

Wij organiseren workshops voor onze leden waar je (met korting) aan kunt deelnemen. Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten, zodat je ook in real-life kennis met elkaar kunt maken.
Elk jaar staan wij met de vakgroep op enkele beurzen, zoals de negen maanden beurs. Hier vertegenwoordigen wij onze vakgroep en onze leden. Ook jij als lid kunt hieraan deelnemen.

DuPho Geboorte werkt aan goede relaties met zorgverleners. Door onze krachten te bundelen kunnen wij meer bereiken in onze samenwerkingen met zorgprofessionals en ziekenhuizen. 

Samenwerkingsovereenkomsten met ziekenhuizen

Een goede samenwerking met ziekenhuizen is essentieel. Zowel voor ons als geboortefotografen als voor ouders én voor zorgverleners. Sinds 2014 zijn wij als vakgroep daarom actief bezig met het opbouwen van solide samenwerkingen en het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten met ziekenhuizen in Nederland.

Voor wie?

Wanneer jij als professioneel geboortefotograaf werkzaam bent in Nederland of België en voldoet aan de voorwaarden kun jij je bij ons aanmelden. Jouw aanmelding zal met zorg worden behandeld. Interesse? Lees dan verder bij de aanmeldcriteria. Daar lees je wat wij van jou verwachten en hoe je je bij ons kunt aanmelden. En indien jij aan de criteria voldoet, verwelkomen wij jou graag bij DuPho Geboorte.

Meld jij je bij ons aan?

AanmeldenAanmeldcriteria

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.