Blog

/ Voor ouders / Blog

Crowning/hoofdje geboren

De geboorte van je kindje, voor veel vrouwen die voor het eerst bevallen zoā€™n groot raadsel nog hoe het zal gaan en hoe het kindje eruit zal komen.

Lees meer
6 May 2020 Deel bericht

Internationale Fotowedstrijd

Elke jaar organiseert The International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP) een fotowedstrijd. Dit is 1 van de grootse wedstrijden die er zijn voor geboortefotografen. Ik besloot mee te doen en stuurde 1 foto in. Niet wetende dat die ene foto mijn wereld op zijn kop zou zetten.

Lees meer
15 April 2020 Deel bericht

Keizersnede

De geboorte van je kindje, 1 van de meest bijzondere dagen uit je leven. Hoe je kindje ook ter wereld komt, het is een dag om nooit te vergeten. Een keizersnede is naast de geboorte van je kindje, ook een intensieve operatie, die vaak om een langere hersteltijd vraagt.

Lees meer
7 April 2020 Deel bericht

Weeƫn opvangen

Meestal beginnen weeĆ«n rustig en lopen ze op in sterkte en frequentie, weeĆ«n zijn nodig om ontsluiting te maken en zo de weg voor je kindje vrij te maken. Tijdens de ontsluitingsfase is belangrijk dat je je helemaal in jezelf kunt keren, dan maak je veel van het hormoon oxytocine aan. Oxytocine zorgt voor krachtige weeĆ«n en een goede ontsluiting. 

Lees meer
31 March 2020 Deel bericht

Bijzondere eerste ontmoetingen

Zo, de bevalling zit erop. Eindelijk kun je na 9 lange maanden je kindje bekijken, bewonderen, besnuffelen, en knuffelen.

Lees meer
6 February 2020 Deel bericht
Ā© 2013- 2020 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.