/ Voor ouders / Blog / Keizersnede
 

Keizersnede

De geboorte van je kindje, 1 van de meest bijzondere dagen uit je leven. Hoe je kindje ook ter wereld komt, het is een dag om nooit te vergeten. Een keizersnede is naast de geboorte van je kindje, ook een intensieve operatie, die vaak om een langere hersteltijd vraagt.

Lieve keizersnede mama’s, deze blog is een ode aan jullie. Jullie zijn allemaal helden!

Je keizersnede kan een keuze zijn, of noodgedwongen. Een geplande datum, of een levensreddende, last minute operatie.
Sommige mama’s zijn volledig bij kennis, hebben hun muziek op staan op de OK, en hebben alleen een ruggenprik gekregen ter verdoving. En andere mama’s zijn met hoge spoed de OK op gereden, en hebben door volledige narcose de geboorte van hun kindje niet meegemaakt.

Wat de omstandigheden ook zijn, foto’s van deze ervaring zijn onbetaalbaar.

Wij als fotografen van geboortefotografen.com, doen regelmatig een geluks dansje, voor de ouders, als we worden toegelaten op de operatiekamer.
Een operatiekamer is een steriele omgeving, met veel regels. Het is dan ook goed te begrijpen dat niet zomaar iedereen hier wordt toegelaten.

Via de beroepsvereniging hebben wij inmiddels warme banden met veel ziekenhuizen in Nederland. En hebben wij (exclusief) toegang op verschillende operatiekamers.
Wij zijn goed op de hoogte van de regels die gelden, en wij zullen ten allen tijde de regels, en privacy van het medisch personeel respecteren.

Wij van geboortefotografen.com, hebben een selectie van onze mooiste keizersnede beelden verzameld. Om deze aan jullie te kunnen laten zien. Van papa die zenuwachtig op de gang staat te wachten, tot de eerste ontmoeting met jullie kindjes.

Kijk mee, en verwonder jezelf over de kracht van het vrouwelijk lichaam!

7 April 2020 Deel bericht
© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.