Bianca van der Aalst

Hoi! Mijn naam is Bianca van der Aalst en samen met mijn gezin woon ik in het mooie Amersfoort en daar is ook mijn liefde voor fotografie begonnen.

Ik was vaak met mijn camera te vinden in de mooie binnenstad van Amersfoort en legde de stad op haar mooist vast. Maar na de geboorte van m’n dochter in 2017 merkte ik dat het vastleggen van herinneringen die er echt toe doen nog waardevoller waren. Het vastleggen van haar eerste momenten om zo de tijd even stil te zetten en een herinnering op beeld te hebben, was mijn zo dierbaar.

Na de geboorte van onze zoon in 2020 wist ik zeker dat ik deze prachtige herinneringen ook voor anderen wilde vastleggen. Want de reis van vrouw naar het moederschap is zoiets prachtigs. Van de zwangerschap en bevalling tot de newbornperiode en de periode die daarna komt. Een herinnering voor het leven, maar dan op beeld.

En die prachtige en kostbare herinneringen vastleggen in jouw reis van en naar het moederschap: Dat is mijn grootste passie geworden.

Wil jij ook de waardevolle momenten van de reis naar het ouder-/moederschap vastgelegd hebben op een krachtige en pure manier? Dan help ik je met liefde!

Veel liefs,

Bianca

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.