Jessica Innemee

Ik ben Jessica Innemee, getrouwd met Loïs die verloskundige is en moeder van een heerlijke puber. Met onze 2 cavia’s wonen we in het mooie Zoetermeer. Ik fotografeer al geboortes vanaf 2012 en heb al meer dan 250 geboortes mogen vastleggen. 

Mijn eigen bevalling liet mij inzien hoe belangrijk foto’s zijn om de mooie dingen vast te leggen en om deze ervaring te kunnen verwerken. 

Door mijn hoogsensitiviteit en rustige karakter kan ik me heel goed invoelen in mijn klanten en zul je niet merken dat ik er ben tenzij je mij nodig hebt. Mijn passie is om vrouwen te laten zien hoe sterk en krachtig ze zijn. Doe je ogen maar dicht, ik ben daar en zorg dat jij niets mis van al het moois dat er om je heen gebeurt. 

Ik heb een voorliefde voor ‘alles zo natuurlijk mogelijk’ en anderen zouden mij omschrijven als een ‘geboorte nerd’. Geboortefotograaf zijn is een levensstijl, alles draait om jou en dat jij mij op elk moment kan bellen en ik moet gaan. 

Mijn focus ligt op het vastleggen van emoties, jullie verhaal vertellen in foto’s en bewegend beeld en mijn missie is pas geslaagd als ik jullie heb kunnen raken. 

Denk jij dat wij een match zijn? Vraag dan nu je kennismakingsgesprek aan.

Liefs,

Jessica

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.