Susan Eikenaar

De hoogtepunten in het leven vastleggen, op een pure en verhalende manier. Vol liefde, emoties, sterke momenten en ook een beetje humor. Toen ik voor het eerst een geboorte fotografeerde en door mijn lens alle bijzondere momenten daarom zag gebeuren wist ik het: dit is wat ik wil doen. Inmiddels ben ik heel wat geboortes verder, en is het vertellen van verhalen met beeld wat ik het liefste doe. Samen met mijn collega Ditta ben ik BIRTHSTORIES fotografie.

Ik ben Susan, getrouwd met Erik en moeder van Juna en Elias. Samen met hen woon ik in het mooie Amersfoort. Ik hou van taarten bakken met heel veel chocolade, bloemenpluktuinen, de goudgele avondzon, en groene thee drinken uit heel grote mokken. Ik vind het fantastisch om herinneringen van anderen vast te leggen. Zodat je voor altijd terug kunt daar dat éne moment, en kunt nagenieten met de foto’s.

Een bevalling is een overweldigende wervelwind aan gebeurtenissen die je niet altijd goed kunt onthouden. Er gebeurt zo veel! De kracht die je tijdens de weeën voelt, de aanraking van je partner, de eerste keer dat je je kindje ziet, de emoties… Jij ziet niet hoe dit eruit ziet, terwijl het heel speciale momenten zijn die je niet wil missen. Ik leg jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje vast, zodat je altijd kunt terugkijken op dit bijzondere moment. Hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen.

Dankzij de foto’s kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en ook het rauwe randje. Want dat alles maakt de geboorte van een kindje zo speciaal. In beelden vol liefde en emotie maak ik een document voor jullie dat een leven lang gekoesterd word.

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.