Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van DuPho Geboorte en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van ouders

Heel bijzonder hoe jij jezelf onzichtbaar kan laten zijn tijdens de foto's die jij maakt, maar tegelijkertijd heel subtiel en op een fijne manier aanwezig bent.

Fons en Lisa over Cindy Willems - Birth Day Geboortefotografie

Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
 Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!

Mariska & Robin - Kirsten Mulder Fotografie

Ik ben echt heel dankbaar voor de mooie beelden Moniek. Je hebt een gave om een geboorte bijzonder mooi vast te leggen! Een juweel waar wij en hij levenslang van na kunnen genieten, zo kostbaar is dat!

Anke, mama van Zev - Moniek Aansorgh Fotografie

Positieve ervaring met Judith gehad als geboorte fotograaf. Weet goed in te spelen op de sfeer bij een bevalling, bij ons kwam ze rustig binnen en was op de achtergrond aanwezig. We hebben bijna niet gemerkt dat ze er was, wat wij als plezierig hebben ervaren, aangezien je op dat moment alleen met elkaar bezig bent. Het eindresultaat is erg mooi, de foto's zijn in de stijl gemaakt waarop wij hoopten, evenals het fotoalbum. Het album is van hoge kwaliteit materialen gemaakt en is door Judith zelf samengesteld. Zeer tevreden over Judith als geboorte fotograaf. Een aanrader!

Robin - Judith Boerakker Photographics

Mijn vriend die eerst riep “dat kan ik zelf ook” heeft geregeld een traantje gelaten bij de foto’s en de film. Die is nu zo ontzettend blij dat hij het toch maar niet zelf de foto's heeft gemaakt. We hebben dankzij Angela een ontzettend mooie tastbare herinnering en een geschenk voor onze dochter als zij later ouder is.

Deborah Boegheim, Mama van Rebel - Angela Slingerland Fotografie

Inmiddels heb ik me 2 jaar geleden aangesloten bij de beroepsvereniging en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Wij zijn een groep gespecialiseerde vakvrouwen die het belang inzien om het vak voortdurend naar een hoger level te brengen.

Evelien Koote - Love and Little Fotografie

De bevalling eindigde in een keizersnede, maar Gwendolyn mocht dankzij haar contract met het ziekenhuis mee op de OK, en heeft zo de geboorte vast kunnen leggen.

Marleen Langermans - Gwendolyn Pieters Fotografie

Ze heeft de bijzonderste momenten uit ons leven weten te vangen in zulke mooie foto's vol liefde, tederheid en met oog voor detail.

A – mama van J&P - Sprankelend Fotografie

De geboortefoto's zijn een gift die ik allereerst mijn baby en mijzelf wilde geven. En daarnaast ook aan papa, en opa en oma. Het begin van vele mooie momenten. Om te laten zien, hoe bijzonder zij voor ons is en hoe erg we naar haar hebben uitgekeken.

Kim Koekkoek - Hello Baby Geboortefotografie

Ik heb zelf niet graag 'vreemde mensen' om mij heen en zeker bij zo'n belangrijke gebeurtenis. Louise zorgt er voor dat ook ik mij op mijn gemak voel en het mensen mens dat ze is, maakt haar aanwezigheid bijna vanzelfsprekend.

Klant van "Moments in Life" - Moments in Life

"Op het moment zelf had ik nauwelijks door dat Susan foto's maakte, ik was best moe van de bevalling en liet alles een beetje over me heen komen. Daarom was het extra fijn om later nog eens terug te kunnen kijken naar de eerste momenten van mijn dochter en hoe mijn man en ik haar vasthielden. Nog regelmatig kijk ik even in mijn fotoalbum en voel ik me weer trots en blij."

Klant van " BIRTHSTORIES fotografie" - BIRTHSTORIES fotografie

Vera levert prachtige kwaliteit! Geboortefotografie was nieuw voor mij, maar wat is het goed bevallen!

J – mama van J - Sprankelend Fotografie

Toen ons 2e kindje werd geboren was Milou weer aanwezig bij de bevalling, net zoals bij onze eerste. Ik ben enorm blij dat ze er weer bij was. De bevalling zelf ging anders dan gehoopt dus ik had best wel momenten dat ik erdoorheen zat. Milou heeft deze emotionele momenten knap weten vast te leggen en heeft me ook regelmatig op mijn gemak gesteld, zonder dat ik uit mijn bubbel raakte. Ik heb amper gemerkt dat ze er bij was terwijl mijn man juist heel blij was dat ze er was, ook om hem af en toe een hart onder de riem te steken. Al met al, een topper!

Rianne & Jan - Milou Dijkstra Fotografie

Judith heeft onlangs een geboorte reportage voor ons gemaakt. Naast dat het resultaat echt prachtig is geworden was de communicatie erg fijn en professioneel. We hebben tijdens de bevalling nauwelijks gemerkt dat ze er was. Ook heeft ze ons goed geadviseerd met betrekking tot de materiaal- en kleurkeuzes voor het fotoalbum. Wij kunnen Judith alleen maar aanbevelen.

Jeroen - Judith Boerakker Photographics

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliënten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeën, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriët van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

“Ik bekeek de preview net weer, en moest er bijna van huilen. De foto's zijn echt nu al zo waardevol! Mijn moeder was ook helemaal geëmotioneerd bij het zien van de beelden."

klant van "BIRTHSTORIES fotografie" - BIRTHSTORIES fotografie

Diede leek in het interieur op te gaan, wat een rust en kalmte straalde ze uit. Het was dat ik wist dat ze er was, anders zou ik totaal niks gemerkt hebben

Myrthe - Pure Life Geboortefotografie

De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto's bekeek. Het besef dat het echt is, ik ben moeder geworden. Ik beleef het iedere keer opnieuw als ik de foto's bekijk en het verhaal lees. Wat een bijzondere ervaring.

Joyce & David - Sandrinos Geboortefotografie

Tijdens de bevalling was Evelien onzichtbaar op de zwaaimomentjes bij binnenkomst en weggaan na. Ondanks deze onzichtbaarheid heeft ze prachtige beelden gemaakt van de geboorte van onze dochter. Ze is een hele prettige, rustige aanwezigheid met oog voor de emotionele momenten waarvan wij zo belangrijk vonden dat ze in beeld werden gebracht.

Laura en Dennis - Love and Little Fotografie

Milou is erg hartelijk en fijn in de omgang. Ze stelt zich zeer professioneel op maar niet zakelijk. Het is daarom fijn, zeker als pas bevallen vrouw, om haar om je heen te hebben. Je hebt soms niet eens in de gaten dat ze in de kamer de momenten aan het vastleggen is. Mochten wij in de toekomst weer een fotograaf zoeken voor een bijzonder moment dan zullen wij haar zeker als eerste bellen!

Else & Leon - Milou Dijkstra Fotografie

Ondanks dat ze niet mee mocht naar het ziekenhuis (corona maatregelen) heeft ze met de foto’s die wij zelf nog in het ziekenhuis hadden gemaakt, een schitterende fotoreportage en film gemaakt.

M – papa van N - Sprankelend Fotografie

Judith heeft de geboorte van onze dochter vastgelegd in het Ziekenhuis in Tiel. We hebben niet gemerkt dat Judith aanwezig was, ze was erg op de achtergrond waardoor ook de medewerkers van het ziekenhuis geen "last" hadden van haar. De foto's die Judith gemaakt heeft zijn boven onze verwachtingen. Bij het zien van de foto's moest ik gelijk huilen, zo mooi om de geboorte van onze dochter nog eens te beleven met het zien van de foto's. We hadden niet verwacht dat de foto's zo waardevol zouden zijn en raden iedereen aan om deze bijzondere gebeurtenis vast te laten leggen door Judith.

- Judith Boerakker Photographics

Tijdens mijn zwangerschap leek een fotograaf bij de bevalling toch wel een beetje 'gek' en vooral heel spannend. Maar we hebben geen moment spijt gehad. Wat is het ontzettend waardevol om een fotograaf erbij te hebben en in het specifiek Vera.

Bianca – mama van L - Sprankelend Fotografie

Ik was terughoudend met mensen bij de bevalling, toe te laten. Echter tijdens het eerste gesprek voelde het zo fijn en ontspannen met Mirjam, dat de beslissing om toch voor de geboortefotograaf te kiezen, snel gemaakt was. Het is ruim vier maanden geleden dat Mirjam de geboorte van onze dochter heeft vastgelegd, en we kijken vaak vol trots naar de foto's

Klant van "Pure Life Geboortefotografie" - Pure Life Geboortefotografie

Tijdens Corona hebben wij kennis gemaakt via Zoom. Ze was erg vriendelijk en het voelde meteen vertrouwd om bij Judith de bevallingsreportage te boeken. Tijdens de bevalling was Judith erg rustig en op de achtergrond aanwezig. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Qua communicatie reageert ze super vlot en niets is haar teveel gevraagd. We hebben een geweldig mooi album en prachtige foto's als resultaat! Wij raden iedereen aan om deze bijzondere gebeurtenis door Judith vast te laten leggen!

Nicole - Judith Boerakker Photographics

Toen Evelien bij ons binnen kwam voor een eerste kennismaking kwam er rust, ervaring en professionaliteit binnen. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij Evelien en er alle vertrouwen in dat zij dit unieke moment perfect vast zou leggen.

Cis & Manita Renders - Love and Little Fotografie

Toen mijn vrouw dit voorstelde dacht ik, nee niet nog iemand erbij. Na ons kennismakingsgesprek was een groot deel van de twijfel al weggenomen. Als vader met een grote mond maar klein hartje ben ik zo blij dat we dit gedaan hebben.

Daaf Veer, papa van Damian & Duux - Vi-Photography

Wij hebben alles als ontzettend fijn ervaren! Kirsten was voor ons al niet onbekend. Maar ik kan mij voorstellen dat het heel fijn is dat je elkaar geregeld ziet tot de bevalling. De bevalling is natuurlijk vrij intiem en een grote verandering in je leven. Kirsten was tijdens de bevalling onzichtbaar en ging geruisloos door de kamer. Ze heeft van alle belangrijke en mooie momenten foto’s gemaakt. Als barende vrouw mis je best wel wat door alles wat er gebeurt. Ik kijk daarom geregeld met een warm gevoel alle foto’s terug! En als ik je iemand mag aanraden, dan is het zeker Kirsten!

Janneke & Stef - Kirsten Mulder Fotografie

Kirsten is op 30 augustus aanwezig geweest bij onze bevalling. Ik had absoluut geen makkelijke bevalling en het duurde lang. Kirsten had echt alle geduld en had niet door dat zij aanwezig was! En wat zijn wij blij met alle foto's. Ook na de bevalling hebben wij contact gehad en heb ik de foto's super snel aangeleverd gekregen. Nogmaals wij zijn super blij met het resultaat en het album. Bedankt lieve Kirsten

Rahima & Richard - Kirsten Mulder Fotografie

Heel bijzonder dat zij onze bevalling/keizersnede foto's heeft gemaakt tot echte kunstwerken.

Sharita & Daniel - Rayke Geboortefotografie

Marlies is lief, in het moment en bijna onzichtbaar aanwezig. Ze weet de mooiste momenten, liefde en het intense geluk op beeld te vangen! Wat resulteert in voor ons onmisbaar geluk!

Loes & Johan - Marlies Roemen Fotografie

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.