Ervaringen

Mooie woorden. Verzameld voor jullie, door ons. Ervaringen van ouders, zorgverleners en van onszelf. Want wie kan beter de waarde van Geboortefotografen.com en van onze geboortefotografen laten inzien dan ervaringsdeskundigen?

Ervaringen van ouders

De geboortefoto's zijn een gift die ik allereerst mijn baby en mijzelf wilde geven. En daarnaast ook aan papa, en opa en oma. Het begin van vele mooie momenten. Om te laten zien, hoe bijzonder zij voor ons is en hoe erg we naar haar hebben uitgekeken.

Kim Koekkoek - Hello Baby Geboortefotografie

Ik was terughoudend met mensen bij de bevalling, toe te laten. Echter tijdens het eerste gesprek voelde het zo fijn en ontspannen met Mirjam, dat de beslissing om toch voor de geboortefotograaf te kiezen, snel gemaakt was. Het is ruim vier maanden geleden dat Mirjam de geboorte van onze dochter heeft vastgelegd, en we kijken vaak vol trots naar de foto's

Klant van "Pure Life Geboortefotografie" - Pure Life Geboortefotografie

Heel bijzonder hoe jij jezelf onzichtbaar kan laten zijn tijdens de foto's die jij maakt, maar tegelijkertijd heel subtiel en op een fijne manier aanwezig bent.

Klant van "Birth Day Geboortefotografie" - Birth Day Geboortefotografie

Als verloskundige heb ik Jessica inmiddels bij twee cliënten meegemaakt. Bij deze twee bevallingen heeft Jessica ervoor gezorgd dat ze eigenlijk nauwelijks 'aanwezig was'. Ze straalt rust uit en is prettig mee samen te werken. Jessica is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Ook bij mijn eigen bevalling heb ik, zeker tijdens het opvangen van de weeën, nauwelijks doorgehad dat ze er was.

Doriët van Gaalen - Roeleveld - Verloskundige

Heel bijzonder dat zij onze bevalling/keizersnede foto's heeft gemaakt tot echte kunstwerken.

Sharita & Daniel - Rayke Geboortefotografie

Ik heb van Ilse's aanwezigheid eigenlijk weinig meegekregen. Ze is er wel maar ze is er niet. Ze heeft van alle eerste keren de meest waardevolle, zachte en pure foto's gemaakt. Waarin de emoties die er op dat moment waren, middelpunt zijn.

Klant van "Ilse Nelisse Fotografie" - Ilse Nelisse Fotografie

Diede leek in het interieur op te gaan, wat een rust en kalmte straalde ze uit. Het was dat ik wist dat ze er was, anders zou ik totaal niks gemerkt hebben

Myrthe - Pure Life Geboortefotografie

We hebben een prachtig album gekregen, ik meen het als ik zeg dat ik dat album nog heel vaak open sla om alles te herbeleven. En hoe tof is het voor later!

Nikita Schenk - Linda van den Burg Fotografie

Inmiddels heb ik me 2 jaar geleden aangesloten bij de beroepsvereniging en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Wij zijn een groep gespecialiseerde vakvrouwen die het belang inzien om het vak voortdurend naar een hoger level te brengen.

Evelien Koote - Love and Little Fotografie

De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto's bekeek. Het besef dat het echt is, ik ben moeder geworden. Ik beleef het iedere keer opnieuw als ik de foto's bekijk en het verhaal lees. Wat een bijzondere ervaring.

Joyce & David - Sandrinos Geboortefotografie

Toen Evelien bij ons binnen kwam voor een eerste kennismaking kwam er rust, ervaring en professionaliteit binnen. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij Evelien en er alle vertrouwen in dat zij dit unieke moment perfect vast zou leggen.

Cis & Manita Renders - Love and Little Fotografie

Een prettige geruststelling was dat Marjolijn lid is van de beroepsvereniging. Zo ben je, als zij onverhoopt er niet bij kan zijn als ik te vroeg zou bevallen, wel verzekerd van een fotograaf. Fijn!

Klant van "Marjolijn de Graaf" - Fotografie Marjolijn de Graaf

Tijdens de bevalling was Evelien onzichtbaar op de zwaaimomentjes bij binnenkomst en weggaan na. Ondanks deze onzichtbaarheid heeft ze prachtige beelden gemaakt van de geboorte van onze dochter. Ze is een hele prettige, rustige aanwezigheid met oog voor de emotionele momenten waarvan wij zo belangrijk vonden dat ze in beeld werden gebracht.

Laura en Dennis - Love and Little Fotografie

Een blijvende herinnering aan de roes die ze bevalling noemen. Zo kan je de schitterende foto's en onopvallende aanwezigheid van Silvie noemen.

Klant van "By Silvie" - By Silvie

Mijn vriend die eerst riep “dat kan ik zelf ook” heeft geregeld een traantje gelaten bij de foto’s en de film. Die is nu zo ontzettend blij dat hij het toch maar niet zelf de foto's heeft gemaakt. We hebben dankzij Angela een ontzettend mooie tastbare herinnering en een geschenk voor onze dochter als zij later ouder is.

Deborah Boegheim, Mama van Rebel - Angela Slingerland Fotografie

Toen mijn vrouw dit voorstelde dacht ik, nee niet nog iemand erbij. Na ons kennismakingsgesprek was een groot deel van de twijfel al weggenomen. Als vader met een grote mond maar klein hartje ben ik zo blij dat we dit gedaan hebben.

Daaf Veer, papa van Damian & Duux - Vi-Photography

De bevalling eindigde in een keizersnede, maar Gwendolyn mocht dankzij haar contract met het ziekenhuis mee op de OK, en heeft zo de geboorte vast kunnen leggen.

Marleen Langermans - Gwendolyn Pieters Fotografie

Ik heb zelf niet graag 'vreemde mensen' om mij heen en zeker bij zo'n belangrijke gebeurtenis. Louise zorgt er voor dat ook ik mij op mijn gemak voel en het mensen mens dat ze is, maakt haar aanwezigheid bijna vanzelfsprekend.

Klant van "Moments in Life" - Moments in Life

© 2013- 2020 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.