Masterclasses DuPho Geboorte


DuPho Geboorte gaat in 2022 toffe Masterclasses geven aan (startende) geboortefotografen!

Op die manier houden wij graag interactie met jou als (startende) geboortefotograaf, om je op weg te helpen, te inspireren en te motiveren! Op deze pagina vind je de Masterclasses die de komende periode gepland staan. Voorlopig worden deze Masterclasses alleen online gegeven.

Masterclass #2: ‘De kracht van nabewerking 2’
donderdag 23 juni van 20.00u – 21.00u (Skype)

Donderdagavond 23 juni 2022 geven wij van 20.00u – 21.00u gratis de tweede live online Masterclass, wederom over het onderwerp ‘De kracht van nabewerking’. Tijdens deze Masterclass gaan we, zoals aangekondigd tijdens de vorige Masterclass, live JULLIE foto’s bewerken! Op die manier willen we jou graag laten zien wat de mogelijkheden zijn en dat, ook al komt een foto voor je gevoel niet best uit je camera, je met de juiste nabewerking toch een tof eindresultaat kunt bereiken. Daardoor hopen we jou als (startende) geboortefotograaf meer zelfvertrouwen te geven dat ook jij dat resultaat kunt behalen, als je maar de juiste instellingen gebruikt en kennis hebt van de verschillende lichtomstandigheden waar je als geboortefotograaf mee te maken kunt krijgen.

‘Maar oef, dat is spannend, zelf foto’s insturen…’ horen we je denken. En dat snappen we. ūüôā Maar: zie het als een kans om je skills te verbeteren en te groeien als geboortefotograaf! We behandelen de ingestuurde foto’s volledig anoniem als je wilt.

We geven net als de vorige keer tips en trucs hoe om te gaan met het aanwezige licht, hoe je betere beelden kunt maken door bijvoorbeeld net je standpunt of compositie iets te veranderen en hoe je de juiste nabewerking in kunt zetten om een beeld interessanter te maken en de focus op het juiste punt te krijgen.

Zonder jullie beelden geen Masterclass, dus stuur uiterlijk 17 juni een WeTransfer naar masterclass@geboortefotografen.com met het RAW bestand + de JPG zoals jij ‘m zelf bewerkt hebt! Vermeld erbij of je de foto(‘s) anoniem wilt laten behandelen of dat we je naam mogen noemen. Als we veel beelden toegestuurd krijgen, dan maken wij zelf een selectie welke beelden we zullen gaan bewerken.

Scroll snel naar beneden en meld je gratis aan!

 

Praktische info

 • Deze live online Masterclass vindt plaats via Skype. Het is dus belangrijk dat je hier een account van hebt.
 • Je kunt je aanmelden voor de live online Masterclass via onderstaand aanmeldingsformulier.
 • Je ontvangt een uitnodigingslink naar de Skype meeting via e-mail.
 • Je bent niet verplicht om je camera aan te hebben tijdens de masterclass, maar dat vinden we natuurlijk wel leuk.
 • De opname is op een later moment terug te kijken gedurende een beperkte tijd. Hierover ontvang je een mail.
 • Tijdens de live online Masterclass is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen. Deze mag je ook vooraf stellen via het aanmeldingsformulier.

Aanmelden voor de Masterclass

  Jouw gegevens
  Vragen?

  NB: Wij bewaren je e-mailadres om je op de hoogte te houden van toekomstige (online) masterclasses en evenementen. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden door even een mailtje te sturen naar masterclass@geboortefotografen.com.


  captcha
  Typ de code over in het bovenstaande vak, hoofdletter gevoelig.

  We kijken uit naar je aanmelding en om je live te zien!

  Wil jij ook lid worden van DuPho Geboorte?Nu aanmelden!

  © 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
  Alle rechten voorbehouden.