Ditta van Gent

Voor altijd kunnen terugkijken op de eerste ontmoeting met je kindje? Ik ben Ditta, ervaren fotograaf die het échte leven fotografeert. En daar hoort de geboorte van je kindje natuurlijk ook bij.

Ik ben getrouwd met Seth en samen hebben wij 3 kinderen gekregen.
Regelmatig denk ik terug aan de geboorte van mijn kinderen. En dat ik van alle 3 de zwangerschappen welgeteld 1 foto heb van tijdens een bevalling. Deze was gemaakt door mijn man met volle flits op de camera, in de badkamer. Zo lief bedoeld maar wat had ik er graag mooie foto’s van willen hebben! Om vervolgens zelf de camera te pakken toen de baby eenmaal geboren was. Een extra drive om nu de mooiste reportages te maken voor ouders.

Samen met Susan ben ik BIRTH STORIES FOTOGRAFIE gestart. Wij fotograferen de bevalling & geboorte alleen maar werken samen dmv een rooster net als bij je verloskundige! Zodat jullie 100% verzekerd zijn van een geboortefotograaf als jullie kindje zich aandient. Verder werken we samen achter de schermen aan birthstories fotografie, eten we samen taart en vieren we regelmatig het bestaan van
Birth stories fotografie! We zien er naar uit om jou te ontmoeten en te voorzien van een prachtige geboorte reportage. Want hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen. Een start die we graag voor jullie vastleggen! Dankzij de foto’s kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en misschien ook wel dat rauwe randje. Want dat alles bij elkaar maakt de geboorte van je kindje zo speciaal.

Ons werkgebied is 45 minuten rijden vanaf Amersfoort.
Denk hierbij aan Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Ede, Apeldoorn, Harderwijk en alles daar tussenin!

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.