Eva Thomassen

Hoi, ik ben Eva, geboortefotograaf achter Eva Thomassen Fotografie! Ik ben moeder van twee jongens (’13 en ’15), poezenmoeder van twee katten, getrouwd met Mark en sinds 2017 geboortefotograaf.

Al van jongs af aan was ik aan het tekenen en creatief bezig, maar na de kunstacademie ben ik hiermee gestopt. Omdat de scheppingsdrang toch bleef werd fotografie een nieuwe passie. Ik kwam in aanraking met geboortefotografie toen ik zwanger was van mijn oudste en het algoritme van Facebook bedacht dat ik dit wel interessant zou vinden. Ik was helemaal ondersteboven van de rauwheid en puurheid, en daarmee de schoonheid van geboorte, nog voordat ik het zelf had meegemaakt. De paar foto’s die Mark maakte met mijn bevalling zijn me zo dierbaar dat alles op zijn plek viel. 

Toch duurde het nog tot na de geboorte van mijn jongste dat ik echt werk van geboortefotografie heb gemaakt. Ik had mijn goede camera in de handen van de kraamverzorgster gelaten en alle foto’s van mijn prachtige bevalling waren bewogen. Dit bevestigde voor mij hoe uniek elke bevalling was en hoe zeer elke ervaring het verdient om gefotografeerd te worden. Mijn passie om geboorteverhalen van andere moeders te vertellen, en hen daarmee hun eigen kracht te laten terugzien, ben ik gaan najagen.

Met alle liefde en toewijding ben ik beschikbaar voor jullie, in regio’s ongeveer 1 uur rijden vanaf Oosterhout NB. Ik ben in stilte aanwezig als jullie dit nodig hebben in jullie geboortebubbel. Natuurlijk ben ik ook altijd in voor een grapje of een helpende hand als hier ruimte of noodzaak toe is. Op deze manier krijgen jullie de meest emotionele en puurste herinneringen aan de geboorte van jullie kindje, op een kleurrijke manier vastgelegd. 

Warme groetjes, 

Eva

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.