Vera Wind

Mijn naam is Vera Wind en ik woon met mijn man en dochter in Vianen (bij Utrecht).

Door de kwetsbaarheid van nieuw leven zelf te hebben ervaren ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk foto’s voor mij zijn. Mijn specialisme ligt bij het vastleggen van nieuw leven (zwangerschap, geboorte, kraamtijd en andere waardevolle momenten in het leven).

Het liefst leg ik momenten vast momenten die uniek en levensveranderend zijn. Geboortes zijn intens, vol emotie en een achtbaan waarin ouders vaak niet alles onthouden wat er gebeurt. Door dit respectvol vast te leggen kunnen ouders later met liefde terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis.

Mijn klanten zien mij als een betrokken, authentiek persoon die respect heeft voor iedere situatie en hier ook integer mee omgaat. Ik kan me voorstellen dat mensen het spannend vinden om een (relatief) onbekend persoon aanwezig te hebben bij zo’n intiem moment. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zicht vertrouwd en gerespecteerd voelen wanneer ik in de ruimte aanwezig ben. Ik beschouw mezelf niet als ‘een vlieg aan de muur’, maar als een kameleon. Ik kan me goed aanpassen aan de omgeving en de behoefte van de ouders. Dat resulteert dat bij de ene bevalling ik alleen focus fotograferen, maar bij de andere bevalling ook aanwezig ben voor extra steun of een luisterend oor.

Ben je benieuwd naar mijn werk, of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Op mijn website en social media kun je terecht voor meer informatie en recent werk, of neem gerust contact met mij op.

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.