>

Review 12 – Hello Baby Geboortefotografie

Voor mijn zwangerschap had ik nog nooit gedacht aan geboortefotografie. Veel mensen om mij heen, inclusief mijn partner vonden het onnodig of zelfs een beetje raar, maar meer en meer besefte ik dat dit geen overbodige luxe was, maar een eenmalige kans op het vastleggen van waarschijnlijk het belangrijkste moment uit mijn leven. Ik had mijn keuze al gemaakt en na het intakegesprek, die goed voelde, wist ik het echt wel zeker. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en ook mijn partner neemt zijn woorden terug. Dit is de gift die ik allereerst mijn baby en mijzelf wilde geven en ook papa en opa en oma. Het begin van vele mooie momenten. Om te laten zien, hoe bijzonder zij voor ons is en hoe erg we naar haar hebben uitgekeken. Hoe fijn dat mijn kind dit straks kan terugzien, maar dat was dus al fijn voor ons allemaal.
En daarnaast acht ik een geboorteverhaal ook als een goede methode om je bevalling te verwerken, of deze nou goed of slecht was, etc. Ikzelf vond de bevalling best behoorlijk heftig ondanks dat alles in principe goed is gegaan. Daarna gaat alles in een treinvaart en heb je geen tijd om het een plekje te geven allemaal. Bij het zien van de foto’s kwam dat moment voor mij. Het raakte me keihard en het was fijn om nu ook de bevalling bewust mee te maken, want tijdens zat ik vooral in mijn eigen hoofd en heb ik mijn ogen merendeels dicht gehad. Nu kon ik eindelijk zien wat er echt is gebeurd en ook hoe het was voor mijn partner en mijn moeder.
Al met al, zero regrets en ik raad geboortefotografie aan, aan elke moeder als je daarbij prettig denkt te voelen. Settia van Hello Baby heeft aan al onze verwachtingen voldaan en is een uitstekende geboortefotograaf. Ze is professioneel en goed in wat ze doet, maar daarnaast een vriendelijke en toegankelijke vrouw, dus prettig om mee samen te werken. De foto’s neemt zij ongestoord en zijn van goede kwaliteit. Wat mij betreft is het een must en aanrader, zeker als je van mooie fotografie houdt en waarde hecht aan dit bijzondere moment uit je leven. Absoluut elke cent waard, want er staat geen prijs op ware liefde! <

Kim Koekkoek - Hello Baby Geboortefotografie

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.