>

Review 28 – Angela Slingerland Fotografie

Op controle bij de verloskundige gaf ik voorzichtig voor het eerst aan dat ik misschien wel een geboortefotograaf bij de bevalling wilde hebben.
De verloskundige gaf toen aan Angela te volgen op Instagram en dat ze vond dat zij hele mooie foto’s maakt.
Mijn vriend vond het een beetje kul allemaal. Hij had toch ook een fototoestel en zelf doen kost niets.
Uiteindelijk ging hij toch akkoord met een oriënterend gesprek en tijdens dat gesprek en het zien van het demo album was hij verkocht.
In de weken oplopend naar de bevalling hebben we een goede band opgebouwd met Angela waarin we geregeld contact met elkaar hadden.
Toen het eenmaal zo ver was, was Angela heel snel in het ziekenhuis. Op de momenten dat ze geen foto’s aan het maken was, was ze een geweldige ondersteuning. Voor mijn vriend en voor mij. Wij voelden ons volledig op ons gemak en hadden niet een “paparazzi” gevoel.
Dezelfde dag als de bevalling hadden we een paar uurtjes later al een preview binnen. Het enige wat we toen konden denken was “hoe dan?”. Wij waren kapot en Angela was gewoon nog aan het werk. Wat een energie! En wat een schitterende foto’s! We konden bijna niet wachten op de rest.
En nu, 3 albums, een film en een newbornreportage verder, zijn we zo ontzettend blij en trots met het resultaat.
Mijn vriend die eerst riep “dat kan ik zelf ook” heeft geregeld een traantje gelaten bij de foto’s en de film. Die is nu zo ontzettend blij dat hij het toch maar niet zelf heeft gedaan.
We hebben dankzij Angela een ontzettend mooie tastbare herinnering en een geschenk voor onze dochter als zij later ouder is.
Angela dank je wel voor het mooie werk wat je hebt geleverd en dank je wel voor je goede en lieve zorgen voor, tijdens en na de bevalling.

Deborah Boegheim, Mama van Rebel - Angela Slingerland Fotografie

© 2013- 2024 GeboorteFotografen.com
Alle rechten voorbehouden.